Kiest u voor BS klussen dan kiest u voor kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit.

VerbouwingBent u op zoek naar een klusbedrijf in Waddinxveen , dan bent u bij BS Klussen aan het juiste adres.

BS Klussen is een bedrijf dat de nodige opdrachten met succes heeft afgerond in Waddinxveen en zich aanbiedt om alle klussen in en om het huis voor u te realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of BS Klussen kan het voor u regelen, van het verbouwen van uw keuken of uw badkamer tot aftimmerwerkzaamheden. BS Klussen is gevestigd in Zevenhuizen, maar werkt door heel Nederland.

Uw huis verbouwen in Waddinxveen ?

Uw huis verbouwen? BS Klussen is een goede specialist in Zevenhuizen en werkzaam door heel Nederland. BS Klussen heeft al vele geslaagde projecten volbracht in Waddinxveen en voert de meest uiteenlopende klussen uit, van het maken en plaatsen van schuif-  en maatkasten tot het plaatsen van complete keukens. BS Klussen verzorgd de gehele verbouwing tot in de kleinste details.

Ons vakwerk in Waddinxveen

Wij staan garant voor kwaliteit. U kunt er voor kiezen om alle materialen door ons te laten bestellen. Mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben over het resultaat, dan zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! De combinatie van kennis, gedrevenheid en onze ervaring zorgt ervoor dat wij een perfect eindresultaat en uitstekende service kunnen leveren. Iedere klus opnieuw!

Wilt u goed advies en een heldere offerte voor:

  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Dakramen/kozijnen plaatsen
  • Keuken plaatsen
  • Renovatie (toilet/badkamer)
  • Vloeren
  • Blokhutten/schuttingen

Offerte

Na een oriënterend gesprek kunt een offerte ontvangen voor uw verbouwing in Waddinxveen . Neem contact op middels het onderstaande formulier, of bel met 06-24524429 voor informatie. 

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)