Recensies van klanten

Reactie geplaatst op: 12 september 2023 om 22:11 door Charlotte en Danny

Bas heeft de badkamer en 2 toilet ruimtes van onze nieuwbouw woning volledig geplaats, van casco tot een prachtige badkamer en toiletten. Goeie communicatie en echt een harde werker. Denkt mee en zoekt oplossingen waar nodig.

Super tevreden en zeker iemand die we aanbevelen!


Reactie geplaatst op: 17 augustus 2023 om 20:07 door Raymond en José

De buitenkant van ons huis was toe aan een schilderbeurt. Bas gebeld en snel was alles geregeld. Onze dank ook aan Rick voor de top uitvoering van deze klus. Wij raden Bas en zijn vakmensen van harte aan. Gewoon duidelijke afspraken en top kwaliteit.


Reactie geplaatst op: 18 juli 2023 om 11:35 door Familie van Dam

Ons toilet hebben wij door Bas laten renoveren en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Bas werkt netjes en denkt met je mee en staat voor kwaliteit. Wij bevelen Bas van harte aan!


Reactie geplaatst op: 7 juli 2023 om 13:06 door Samira

Bas heeft in rap tempo twee toiletten gerenoveerd. Hij is erg vriendelijk, evenals de andere vakmensen waar hij mee samenwerkt. Zal hem aanraden aan anderen en ook zelf weer inschakelen voor een nieuwe verbouwing!


Reactie geplaatst op: 15 januari 2023 om 09:16 door Familie Wenteler

Wij hebben onze toilet door Bas laten renoveren en zijn zeer tevreden met het resultaat. Offerte werd snel geleverd en was heel duidelijk. Hij zorgde voor alle spulletjes, waaronder ook de mooie vloer- en wandtegels. Alles is bespreekbaar met Bas en hij denkt met je mee.
Afspraken worden nagekomen, als er iets is dan dan wordt dit ook zo snel mogelijk opgelost.
Wij bevelen Bas van harte aan!


Reactie geplaatst op: 11 december 2022 18:42 door Raymond en Jose 

Onlangs is onze badkamer compleet gerenoveerd. Nadat de oude badkamer gesloopt was kwamen er leidingen tevoorschijn van een andere indeling. Bas adviseerde om de badkamer anders in te delen dan eerder bedacht was. Het heeft geresulteerd in een mooie ruime badkamer die beter tot zijn recht komt.
Bas werkt met diverse vakmensen samen. Hele prettige samenwerking met alle vakmensen.
Bedankt Bas voor de prettige samenwerking en het mooie eindresultaat.


Reactie geplaatst op: 5 decenber 2022 13:50 door Familie Veerman

De drukplaat van onze wc was weer eens kapot, dan moet je de hele installatie vervangen, helaas. Dat heeft Bas voor ons gedaan. Heel netjes gewerkt, alles mooi opgeruimd, de wc ziet er weer heel mooi uit (Bas denkt ook graag mee bij de selectie van hardware, tegels, etc.) en alles werkt helemaal perfect! Dank Bas! Ons laatste gezamenlijke project was al wat jaartjes terug, maar net als toen zijn we zeer tevreden!


Reactie geplaatst op: 10 november 2022 12:33 door Wilma de Borst

Renovatie van het toilet uit laten voeren door BS klussen, dit is echt super gedaan, werken netjes Ik zou BS Klussen dan ook aanbevelen om je verbouwing te laten doen, Bas super bedankt ben er erg blij mee.


Reactie geplaatst op: 2 november 2022 9:50 door Familie Nobel

Omdat de open keuken van onze jaren ’80 woning aan vervanging toe was diende de gehele begane grond gerenoveerd te worden. Op aanraden van mijn broer heb ik hiervoor BS Klussen gevraagd; en dat bleek een heel goed advies.

Tijdens de werkzaamheden zijn er door Bas diverse onveilige situaties ontdekt die door vorige bewoners veroorzaakt zijn in de elektra en het leidingwerk. De woning was dusdanig slecht verbouwd dat wij als gezin hier ziek van hadden kunnen worden of er zelfs brand had kunnen ontstaan!

We zijn heel blij dat we dankzij een vakman als Bas nu in een veilig en gezond huis wonen; voorzien van alle gemakken. BS Klussen heeft de gehele verbouwing van A tot Z geregeld en dit zeer zorgvuldig uitgevoerd, tot in het laatste detail.

Bas; enorm bedankt en ook wij zullen je zeker aanbevelen!


Reactie geplaatst op: 17 oktober 2022 10:07 door Familie Bakker

Het contact met onze keukenleverancier hielt te wensen over, en we vroegen ons af wat we moesten verwachten van het bedrijf dat door de leverancier was ingeschakeld voor de montage.

Onze zorgen waren ongegrond.

Het contact met Bas was meteen goed en het bleken ervaren mensen, met liefde voor het vak.

Werkten rustig, maar gestaag en hielden zo nodig overleg met ons over hoe iets het beste zou kunnen worden gedaan.

Ontzettend bedankt Bas !!!!!


Reactie geplaatst op: 25 september 2022 10:30 door Emile en Annemieke

Bas heeft bij ons een compleet nieuwe badkamer gemaakt. Het is echt prachtig geworden en we zijn er super blij mee. Bas is een echte vakman. Hij geeft eerlijke, goeie no nonsens adviezen en denkt met je mee in oplossingen. Hij werkt netjes, is recht door zee en is prettig in de omgang met humor.

Wij zijn echt super blij met onze nieuwe badkamer en bevelen Bas zeker aan iedereen aan.

Bedank Bas


Reactie geplaatst op: 28 mei 2022 20:44 door Bert

Bas heeft bij ons 2 toiletten geheel vernieuwd en de badkamer radiator vervangen door een design (handdoek) radiator. Door onvoorziene omstandigheden, waar niemand iets aan kon doen, moesten we tijdens de werkzaamheden afwijken van de originele planning, maar we hebben prima afspraken kunnen maken over een nieuwe planning. Alles is naar onze volle tevredenheid opgeleverd en we kunnen Bas absoluut aanbevelen en zullen zelf zeker ook weer contact met Bas opnemen als we een andere klus hebben.


Reactie geplaatst op: 13 april 2022 11:49 door Vincent en Danielle

Bas heeft onze badkamer waanzinnig mooi verbouwd en opgeleverd. Er waren heel veel dingen fout gegaan door toe doen van de de leverancier. Maar Bas heeft ons in het gehele proces fantastisch geholpen en ondersteund. Ook heeft hij mee gedacht als het tegen zat kwa leidingen etc. Hij heeft niet alleen naar nu gekeken maar ook gehandeld voor in de toekomst. Hij denkt met je mee, geeft je goed en profesioneel advies. Is vriendelijk en prettig in de omgang. Zeer fijne aannemer. Mochten wij in de toekomst weer een verbouwing willen doen, dan zullen wij zeker Bas weer vragen. Dank je wel Bas voor al je steun en harde werk. De badkamer is prachtig geworden.


Reactie geplaatst op: 9 maart 2022 09:15 door Anissa en Niels

Bas heeft onze woonkamer/keuken helemaal voorbereid op een nieuwe indeling en look. Hij heeft de oude vloer (verlijmd parket) verwijderd, meerdere tussenwanden gesloopt, leidingen tbv nieuwe keuken verlegd, wandcontactdozen versleept, wanden en plafond gestuct, vloerverwarming gefreesd, sauswerk, tegelwerk, kitwerk. Dit alles en meerwerk ook allemaal binnen het beoogde tijdsbestek en het resultaat is prachtig.

Wij hebben Bas ervaren als een prettig persoon, fijn contact, denkt in mogelijkheden en doet graag een stap extra.

Bedankt voor alles!

Groet, Anissa en Niels


Reactie geplaatst op: 5 januari 2022 10:57 door Robert en Anita

Bas heeft na onze verhuizing de zolder omgebouwd tot kantoor en daarna het toilet vernieuwd. Alles is super goed gedaan, Bas denkt mee met het ontwerp, kan alles zelf of regelt een vakman voor de specialistische klussen. Wij zijn super tevreden en zullen bij een volgende klus zeker weer bellen.


Reactie geplaatst op: 19 december 2021 11:09 door Ruben en Nicole

Bas heeft bij ons een badkamer gemaakt. Deze is echt super mooi geworden. Bas denkt mee en heeft voor alles een goede oplossing ook als last minute de indeling om moet, omdat de afvoeren heel ergens zaten dan wij dachten.

Bedankt voor het werk, wij zijn zeer tevreden :-).


Reactie geplaatst op: 13 december 2021 13:46 door Familie Van Noord

Zojuist is onze nieuwe badkamer opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden. Bas is zeer kundig, committed en denkt mee. Wij bevelen Bas aan voor dit soort klussen.


Reactie geplaatst op: 16 november 2021 08:58 door Familie Koelewijn

Van badkamer naar washok en van slaapkamer naar badkamer. Bas heeft het voor ons gerealiseerd. Waar bij ons op tekening dingen logisch leken, kwam Bas met voorstel om het een en ander anders te plaatsen. Daarbij geeft hij uitleg waarom dat handig is. Dat maakt Bas een vakman. Veel plezier van onze nieuwe ruimtes.

Voor de volgende klussen weten wij wie we gaan bellen. BS Klussen!


Reactie geplaatst op: 13 november 2021 14:02 door Marry en Peter

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer. Bas is een vakman, die geen concessies doet bij het leveren van kwaliteit.  Ook beschikt hij over een netwerk van specialisten, waarvan hij weet dat zij net zo denken over kwaliteit als hij. Je kunt op Bas rekenen. Ook voor eventuele nazorg.


Reactie geplaatst op: 10 mei 2021 17:55 door Patricia

Bas heeft bij ons een prachtige badkamer gemaakt. Zonder zijn hulp was het allemaal niet zo goed gelopen waarschijnlijk. Bas was erg behulpzaam en kwam met goede oplossingen om de badkamer tot een mooi eindresultaat te maken!


Reactie geplaatst op: 2 april 2021 13:06 door Gerard

Bas heeft bij ons een complete  badkamer totaal verbouwd.
Bas ervaren als een vakman die iets niet achterlaat als hij er zelf niet tevreden over is. Met een prachtig eind resultaat.
Bas is ook nog eens een fijn mens.
Gun iedereen zo iemand voor je klus.
Bas bedankt voor alles!

Gerard


Reactie geplaatst op: 9 februari 2021 20:32 door Ruben

In onze nieuwbouwwoning heeft Bas zowel de badkamer als het toilet geplaatst en wat is het een plaatje geworden!

Bas heeft ons goed geholpen met de vragen die wij hadden en stond altijd meteen voor ons klaar.

Echt super!

Ruben


Reactie geplaatst op: 10 januari 2021 16:43 door Wopko

Bas heeft onze badkamer helemaal senior proof gemaakt. Het is een plaatje van een badkamer geworden.

En Bas komt zijn afspraken na!

Bedankt Bas!

Wopko


Reactie geplaatst op: 24 december 2020 20:16 door Familie Ketting

Bas heeft bij ons naar volle tevredenheid 2 toiletten verbouwd, de schuifdeuren van een kast vervangen en de voegen in de badkamer hersteld.

Wij zijn heel tevreden over Bas en over zijn werkzaamheden. Hij komt zijn afspraken na.

Cora


Reactie geplaatst op: 24 december 2020 16:33 door Ilse Boekamp

Bas heeft met heel veel doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid en vakmanschap een prachtige badkamer voor ons gerealiseerd. Onderweg kwamen we in het pand veel constructie-technische problemen tegen die Bas allemaal met creativiteit en slimme oplossingsgerichte inventiviteit heeft opgelost. Kortom: een vakman die pas de deur achter zich dichttrekt als wij, maar ook vooral hij tevreden is met het eindresultaat!


Reactie geplaatst op: 20 december 2020 21:34 door Laurens

Toilet laten renoveren door Bas (BS klussen). Zeer mooi toilet geworden. Even wat onduidelijkheden in de communicatie, maar dat is uiteindelijk goed gekomen. Hij heeft goed meegedacht met onze wensen en de mogelijkheden.


Reactie geplaatst op: 12 december 2020 09:33 door Familie van Yperen

Via de website contact met Bas gezocht. Heel snel heeft hij contact opgenomen voor een afspraak. Hij heeft ons goed over de badkamer geadviseerd en geïnformeerd. Bas is vol enthousiasme en heel vakkundig aan de badkamer begonnen. Het is een plaatje geworden. We zijn er super blij mee. Na de badkamer hebben wij Bas gevraagd om ook het toilet te doen. Jawel ook dat is een plaatje geworden.

Bas super bedank voor je enthousiasme en vakkundigheid. Als we weer iets te verbouwen hebben, weten we je te vinden.


Reactie geplaatst op: 16 juni 2020 20:44 door Wytze

Bas heeft de hele inpandige renovatie van mijn appartement gecoördineerd. De verbouwing is goed en tijdig afgerond waarbij Bas zowel het project coördineerde als zelf een groot aantal werkzaamheden heeft verricht. Het resultaat mag er zijn. Dankjewel Bas!


Reactie geplaatst op: 16 juni 2020 21:03 door Patrick

Vakwerk! Dat is wat Bas levert! De badkamer is een plaatje geworden, we zijn er super blij mee. In een oud huis heb je iemand nodig die oplossingsgericht denkt. Bas is zo iemand! Je komt namelijk altijd we een uitdaging tegen in een ouder huis!

Bedankt Bas! We genieten er elke dag van!

Patrick


Reactie geplaatst op: 28 december 2019 09:58 door Koert

Ons toilet is mooi, snel en vakkundig gerenoveerd. Fijn dat Bas duidelijk communiceert en z’n afspraken nakomt. Bedankt!

Koert


Reactie geplaatst op:  9 december 2019 18:26 door Yael

Heel blij met onze nieuwe badkamer. Het is echt super mooi geworden. Zeker een aanrader!

Yael


Reactie geplaatst op:  6 december 2019 23:48 door Familie van Dam

Bas heeft bij ons de keuken geplaatst. Bas is flexibel, ondanks wat tegenslagen van de leverancier, heeft hij voor een super mooi eindresultaat gezorgd. BS klussen komt zijn afspraken na. Als er andere klussen komen  gaan we zeker Bas weer vragen.

Familie van Dam.


Reactie geplaatst op:  29 november 2019 14:48 door Edwin

Bas is zojuist klaar met onze nieuwe badkamer. Super tevreden zijn we! Alles zo mooi afgewerkt en strak. Onze verwachtingen zijn ver overtroffen. Je kunt aan alles zien  (de rust waarmee Bas werkt en hoe hij alles indeelt en organiseert dat hij precies weet wat hij doet). Gevolg vakwerk! Bas bedankt en ik weet jou zeker te vinden bij de volgende klus!


Reactie geplaatst op:  17 november 2019 22:15 door Arend en Jolanda

Bas heeft de plaatsing van de keuken en de renovatie van de woonkamer geregeld. Bas werkt rustig en is flexibel. Tegenvallers door late leveringen of fouten in het materiaal lost hij op zonder klagen. Voor specialistisch werk als het schuren en oliën van de houten vloer zoekt hij goede collega’s. Al het werk is perfect uitgevoerd! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Voor een volgende verbouwing denken we zeker weer aan Bas.


Reactie geplaatst op: 8 oktober 2019 12:08 door Henk

Bas heeft ons hangtoilet in 4 dagen verhoogd. Netjes gewerkt en goed overlegd met ons. Duidelijk over de prijs en de werkzaamheden die moesten gebeuren. Zullen hem zeker aanbevelen bij anderen

Gr. Henk


Reactie geplaatst op: 15 juli 2019 13:42 door Arjo & Sabine

Bas heeft bij ons de badkamer verbouwd.

Kan niet anders zeggen dat het erg fijn verlopen is. Hij is 2x langs geweest om in te meten en mee te denken en daarna volgens afspraak gestart met opbouwen. Tijdens het verbouwen samen naar oplossingen gezocht en gelijk aangepakt.

Zeker een aanrader!


Reactie geplaatst op: 11 april 2019 11:55 door Britt, Nancy en Johan

Onze badkamer was na ruim 20 jaar echt aan vervanging toe.

Bas heeft bij ons de bestaande badkamer gesloopt, afgevoerd en volledig opnieuw opgebouwd. Bas denkt altijd in oplossingen als we bijvoorbeeld ergens onverwachts tegenaan liepen. Nieuwe vloer, vloerverwarming, stucwerk, tegelwerk, nieuw plafond, afmonteren van de meubels en radiator e.d…. petje af!

We hebben Bas zijn nummer en zullen bij volgende verbouwingen hem zeker bellen!

Je opdracht is bij Bas in zeer goede handen en is absoluut een aanrader!

Groet,

Britt, Nancy en Johan


Reactie geplaatst op: 5 april 2019 10:40 door Nicole

Bas heeft bij ons de zolder verbouwd, een dakkapel, schuifdeursyseem voor de schotten, het stucwerk, schilderwerk en spotjes in beide dakkapellen (de nieuwe en de oude).

Het resultaat is super mooi we zijn er ontzettend blij mee. Wat Bas betreft, hij komt al zijn afspraken na, communiceert duidelijk, en komt meteen kijken als er iets is (wij hadden een vraag over het stucwerk en hij was er savonds meteen).

Absolute aanrader, bij een volgende verbouwing bellen we Bas meteen weer.

Groet, Nicole


Reactie geplaatst op: 28 maart 2019 17:17 door Ashisch en Natasha

Bas heeft onze geholpen met woonkamer / keuken verbouwing en tegel werk. Dit was de eerste deel van de project en wij zijn zo tevreden van zijn werk dat wij zijn hier om een recensie te schrijven. De belangrijkste punt is dat hij is echt sociaal en mee denker. Als je een probleem hebt met vertraging door andere aannemer of meer werk of wijziging in de planning, hij is altijd klaar om mee te denken en een goed oplossing te vinden.

De werk dat hij heeft opgeleverd is krijgt 10 cijfer van mij. Netjes schoon en op tijd opgeleverd. De tweede deel van onze verbouwing plan is zolder kamer verbouwing en wij hebben dat in Mei gepland. Ik weet zeker dat Ik ga weer en recensie schrijven als een zeer tevreden klant. Echt vakman. Bedankt Bas.


Reactie geplaatst op: 25 februari 2019 11:53 door Martin Damsma

Bas heeft bij onze toiletverbouwing een prima klus geleverd. Soms deed hij iets gewoon opnieuw omdat hij het nog niet mooi genoeg vond. Ook zorgden wij voor wat extra werk doordat we nogal laat ons plan veranderden. Dat allemaal zonder gemor (en extra kosten). Bas is sowieso een fijne kerel om aan je huis te laten klussen. Hij ruimt alles steeds heel goed op en is in voor een praatje maar werkt daarna weer rustig door.

Bij een volgende klus vragen we hem weer!


Reactie geplaatst op: 22 februari 2019 21:25 door Wesley en Annelotte

Bas heeft mijn badkamer gemaakt. Hij heeft het echt super gemaakt echt een aanrader om je badkamer door hem te laten doen.


Reactie geplaatst op: 30 november 2018 23:34  door Stef en Manon

Complete verbouwing van de badkamer door B.S klussen. Bas heeft ons een prachtige badkamer opgeleverd. Hij dacht goed mee en geef er goed advies bij. Zeker een goed eindresultaat. Wij kunnen Bas bij iedereen aanraden het is een echte vakman.

Groeten van twee zeer tevreden klanten, Stef en Manon

 


Reactie geplaatst op: 9 maart 2018 13:39  door G.J. van Wettum

Via onze badkamerspecialist zijn wij in contact gekomen met Bas. Wat ons opviel dat hij direct meedacht hoe dingen het best tot zijn recht zouden komen. Een echte meedenker.
Bas is een prima werker. Was nergens te beroerd voor. Is sociaal en ook begaan met andere zaken. Na een totale renovatie van de badkamer zijn wij blij dat hij alles fantastisch heeft opgeleverd. Ook wanneer er iets niet in orde bleek was hij direct aanwezig om dit op te lossen. Wat mij betreft is Bas bij iedereen aan te bevelen.

Bedankt namens fam. van Wettum


Reactie geplaatst op: 07 maart 2015 12:09  door Rob van Erk

Onze badkamer is naar volle tevredenheid door Bas gerenoveerd. Bas werkt voorzichtig en nauwkeurig, hij neemt de tijd om de badkamer goed te plaatsen. Het is een aardige en rustige kerel, een vakman. We zijn blij dat we de badkamer door Bas hebben laten plaatsen.

 


Reactie geplaatst op: 29 november 2012 15:01 door Pieter & Jolanda Werff

Via werkspot ben ik in contckt gekomen met een heleboel bedrijven waaronder BS-Klussen. Na de offerte ronde hebben we besloten om BS de vliering en de 2 kamers op zolder te laten bouwen. Bas heeft de vliering en kamers perfect opgeleverd. In een heleboel zaken dacht Bas goed mee en gaf ons regelmatig advies. Het eind resultaat is echt schitterend. Helaas hebben we onze badkamer en toiletten aan een andere partij uitbesteed. Daar is het resultaat dan ook een stuk minder. Wij hebben dan ook spijt dat we Bas niet voor alle klussen in onze nieuwbouw woning hebben gevraagd. Maar bij de volgende klus vraag ik BS-Klussen absoluut. Bas hielp ons ook nog eens met andere zaken in het huis met zijn kennis (electra, keuken aansluiting en kitwerk ;-)). Bas bedankt voor het geweldige resultaat en het lachen.

Gr Pieter

 


Reactie geplaatst op: 05 oktober 2012 14:29  door Ron

5 jaar geleden is dhr. Scheffers van BS Klussen (tegenwoordig Bas) voor het eerst bij ons geweest. Een onverwachte monsterklus tijdens een verbouwing opgelost, maar alles was goed en op tijd klaar. Paar maanden daarna nog een kunstof kozijn geplaatst bij de oudste dochter. LAfgelopen maand een kinderkamer hersteld na waterschade, 3 verdiepingen gestuct, alles weer in de ‘saus’ gezet en tussendoor onverwacht over 3 verdiepingen een afvoer vervangen. Super Advies en nooit te beroerd om mee te denken. en je kan nog lachen met hem ook… Chapeau BS klussen en Bas.

Bedankt namens de familie Sloots

 


Reactie geplaatst op: 21 augustus 2012 21:46 door Nicole en Martin

Vlotte verbouwing. Optimaal gebruik van de ruimte door de inbreng van Bas.
We hebben nu een sfeervolle badkamer die geschikt is voor minder valide personen.

Prima werk.


Reactie geplaatst op: 27 juni 2012 22:50  door Dorpshuis Swanla

Wij hebben in ons Dorpshuis een stel super toiletruimtes gekregen.
Er zit één nadeel aan, de mensen blijven langer zitten, zo mooi vinden zij het.
Bas en medewerkers Super.

Aanrader

 


Reactie geplaatst op: 01 mei 2012 16:33  door Gonzalo en Tanja

En toen was daar Bas! Hij heeft van onze badkamer weer een aantoonbaar geheel gemaakt nadat een ander de boel had verprutst. (en nu druk ik me heel voorzichtig uit)
Niet de allerleukste klus voor Bas , maar hij heeft ons geholpen en het eindresultaat mag er zijn.


Reactie geplaatst op: 18 april 2011 22:34  door Caroline

Bas heeft bij ons de badkamer en het toilet opgeknapt. Wij zijn zeer tevreden! Hij werkt netjes en levert goed werk.

 


Reactie geplaatst op:16 april 2011 17:07 door Henry en Wilmy Bleker

Zolderverbouwing: Van een rommelhok tot een fantastische verdieping met extra leefruimte. Geheel naar onze wensen opgeleverd en aanpassingen tijdens het project in goed overleg gebeurd. Klasse!

Henry en Wilmy Bleker

 


Reactie geplaatst op: 21 september 2010 12:45  door Thomas en Annemarie Schneijder

Het is en blijft het kleinste kamertje van ons huis (toilet) maar Bas heeft er wel iets moois van gemaakt, bedankt voor het meedenken over het uiteindelijke resultaat en we zijn er erg blij mee, groetjes Thomas en Annemarie

 


Reactie geplaatst op: 16 september 2010 15:42  door Jack Meerburg

Beste Bas, Perfect teamwork!
Afspraak was afspraak!
Keurig opgeleverd en voor herhaling vatbaar!
Jack & Mark Meerburg

 


Reactie geplaatst op: 09 september 2010 18:28  door Fam Veerman

B.S klussen heeft bij ons een nieuw toilet gemaakt en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Bas bij iedereen aanbevelen hij werkt keurig en als hij savonds weg ging was alles schoon.

Bas bedankt en ook voor de andere klusjes die je tussendoor nog hebt gedaan

 


Reactie geplaatst op: 05 maart 2010 21:24  door Sophie Latour

Bas heeft bij mij m’n appartement gestuct en gespoten. Beter samengevat: van een bouwval een paleis gemaakt!
Bas is altijd bereikbaar en levert top werk. Zou hem aan iedereen aanraden!

Reactie geplaatst op:  9 december 2019 18:26 door Yael

Heel blij met onze nieuwe badkamer. Het is echt super mooi geworden. Zeker een aanrader!

Yael


Reactie geplaatst op:  6 december 2019 23:48 door Familie van Dam

Bas heeft bij ons de keuken geplaatst. Bas is flexibel, ondanks wat tegenslagen van de leverancier, heeft hij voor een super mooi eindresultaat gezorgd. BS klussen komt zijn afspraken na. Als er andere klussen komen  gaan we zeker Bas weer vragen.

Familie van Dam.


Reactie geplaatst op:  29 november 2019 14:48 door Edwin

Bas is zojuist klaar met onze nieuwe badkamer. Super tevreden zijn we! Alles zo mooi afgewerkt en strak. Onze verwachtingen zijn ver overtroffen. Je kunt aan alles zien  (de rust waarmee Bas werkt en hoe hij alles indeelt en organiseert dat hij precies weet wat hij doet). Gevolg vakwerk! Bas bedankt en ik weet jou zeker te vinden bij de volgende klus!


Reactie geplaatst op:  17 november 2019 22:15 door Arend en Jolanda

Bas heeft de plaatsing van de keuken en de renovatie van de woonkamer geregeld. Bas werkt rustig en is flexibel. Tegenvallers door late leveringen of fouten in het materiaal lost hij op zonder klagen. Voor specialistisch werk als het schuren en oliën van de houten vloer zoekt hij goede collega’s. Al het werk is perfect uitgevoerd! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Voor een volgende verbouwing denken we zeker weer aan Bas.


Reactie geplaatst op: 8 oktober 2019 12:08 door Henk

Bas heeft ons hangtoilet in 4 dagen verhoogd. Netjes gewerkt en goed overlegd met ons. Duidelijk over de prijs en de werkzaamheden die moesten gebeuren. Zullen hem zeker aanbevelen bij anderen

Gr. Henk


Reactie geplaatst op: 15 juli 2019 13:42 door Arjo & Sabine

Bas heeft bij ons de badkamer verbouwd.

Kan niet anders zeggen dat het erg fijn verlopen is. Hij is 2x langs geweest om in te meten en mee te denken en daarna volgens afspraak gestart met opbouwen. Tijdens het verbouwen samen naar oplossingen gezocht en gelijk aangepakt.

Zeker een aanrader!


Reactie geplaatst op: 11 april 2019 11:55 door Britt, Nancy en Johan

Onze badkamer was na ruim 20 jaar echt aan vervanging toe.

Bas heeft bij ons de bestaande badkamer gesloopt, afgevoerd en volledig opnieuw opgebouwd. Bas denkt altijd in oplossingen als we bijvoorbeeld ergens onverwachts tegenaan liepen. Nieuwe vloer, vloerverwarming, stucwerk, tegelwerk, nieuw plafond, afmonteren van de meubels en radiator e.d…. petje af!

We hebben Bas zijn nummer en zullen bij volgende verbouwingen hem zeker bellen!

Je opdracht is bij Bas in zeer goede handen en is absoluut een aanrader!

Groet,

Britt, Nancy en Johan


Reactie geplaatst op: 5 april 2019 10:40 door Nicole

Bas heeft bij ons de zolder verbouwd, een dakkapel, schuifdeursyseem voor de schotten, het stucwerk, schilderwerk en spotjes in beide dakkapellen (de nieuwe en de oude).

Het resultaat is super mooi we zijn er ontzettend blij mee. Wat Bas betreft, hij komt al zijn afspraken na, communiceert duidelijk, en komt meteen kijken als er iets is (wij hadden een vraag over het stucwerk en hij was er savonds meteen).

Absolute aanrader, bij een volgende verbouwing bellen we Bas meteen weer.

Groet, Nicole


Reactie geplaatst op: 28 maart 2019 17:17 door Ashisch en Natasha

Bas heeft onze geholpen met woonkamer / keuken verbouwing en tegel werk. Dit was de eerste deel van de project en wij zijn zo tevreden van zijn werk dat wij zijn hier om een recensie te schrijven. De belangrijkste punt is dat hij is echt sociaal en mee denker. Als je een probleem hebt met vertraging door andere aannemer of meer werk of wijziging in de planning, hij is altijd klaar om mee te denken en een goed oplossing te vinden.

De werk dat hij heeft opgeleverd is krijgt 10 cijfer van mij. Netjes schoon en op tijd opgeleverd. De tweede deel van onze verbouwing plan is zolder kamer verbouwing en wij hebben dat in Mei gepland. Ik weet zeker dat Ik ga weer en recensie schrijven als een zeer tevreden klant. Echt vakman. Bedankt Bas.


Reactie geplaatst op: 25 februari 2019 11:53 door Martin Damsma

Bas heeft bij onze toiletverbouwing een prima klus geleverd. Soms deed hij iets gewoon opnieuw omdat hij het nog niet mooi genoeg vond. Ook zorgden wij voor wat extra werk doordat we nogal laat ons plan veranderden. Dat allemaal zonder gemor (en extra kosten). Bas is sowieso een fijne kerel om aan je huis te laten klussen. Hij ruimt alles steeds heel goed op en is in voor een praatje maar werkt daarna weer rustig door.

Bij een volgende klus vragen we hem weer!


Reactie geplaatst op: 22 februari 2019 21:25 door Wesley en Annelotte

Bas heeft mijn badkamer gemaakt. Hij heeft het echt super gemaakt echt een aanrader om je badkamer door hem te laten doen.


Reactie geplaatst op: 30 november 2018 23:34  door Stef en Manon

Complete verbouwing van de badkamer door B.S klussen. Bas heeft ons een prachtige badkamer opgeleverd. Hij dacht goed mee en geef er goed advies bij. Zeker een goed eindresultaat. Wij kunnen Bas bij iedereen aanraden het is een echte vakman.

Groeten van twee zeer tevreden klanten, Stef en Manon

 


Reactie geplaatst op: 9 maart 2018 13:39  door G.J. van Wettum

Via onze badkamerspecialist zijn wij in contact gekomen met Bas. Wat ons opviel dat hij direct meedacht hoe dingen het best tot zijn recht zouden komen. Een echte meedenker.
Bas is een prima werker. Was nergens te beroerd voor. Is sociaal en ook begaan met andere zaken. Na een totale renovatie van de badkamer zijn wij blij dat hij alles fantastisch heeft opgeleverd. Ook wanneer er iets niet in orde bleek was hij direct aanwezig om dit op te lossen. Wat mij betreft is Bas bij iedereen aan te bevelen.

Bedankt namens fam. van Wettum


Reactie geplaatst op: 07 maart 2015 12:09  door Rob van Erk

Onze badkamer is naar volle tevredenheid door Bas gerenoveerd. Bas werkt voorzichtig en nauwkeurig, hij neemt de tijd om de badkamer goed te plaatsen. Het is een aardige en rustige kerel, een vakman. We zijn blij dat we de badkamer door Bas hebben laten plaatsen.

 


Reactie geplaatst op: 29 november 2012 15:01 door Pieter & Jolanda Werff

Via werkspot ben ik in contckt gekomen met een heleboel bedrijven waaronder BS-Klussen. Na de offerte ronde hebben we besloten om BS de vliering en de 2 kamers op zolder te laten bouwen. Bas heeft de vliering en kamers perfect opgeleverd. In een heleboel zaken dacht Bas goed mee en gaf ons regelmatig advies. Het eind resultaat is echt schitterend. Helaas hebben we onze badkamer en toiletten aan een andere partij uitbesteed. Daar is het resultaat dan ook een stuk minder. Wij hebben dan ook spijt dat we Bas niet voor alle klussen in onze nieuwbouw woning hebben gevraagd. Maar bij de volgende klus vraag ik BS-Klussen absoluut. Bas hielp ons ook nog eens met andere zaken in het huis met zijn kennis (electra, keuken aansluiting en kitwerk ;-)). Bas bedankt voor het geweldige resultaat en het lachen.

Gr Pieter

 


Reactie geplaatst op: 05 oktober 2012 14:29  door Ron

5 jaar geleden is dhr. Scheffers van BS Klussen (tegenwoordig Bas) voor het eerst bij ons geweest. Een onverwachte monsterklus tijdens een verbouwing opgelost, maar alles was goed en op tijd klaar. Paar maanden daarna nog een kunstof kozijn geplaatst bij de oudste dochter. LAfgelopen maand een kinderkamer hersteld na waterschade, 3 verdiepingen gestuct, alles weer in de ‘saus’ gezet en tussendoor onverwacht over 3 verdiepingen een afvoer vervangen. Super Advies en nooit te beroerd om mee te denken. en je kan nog lachen met hem ook… Chapeau BS klussen en Bas.

Bedankt namens de familie Sloots

 


Reactie geplaatst op: 21 augustus 2012 21:46 door Nicole en Martin

Vlotte verbouwing. Optimaal gebruik van de ruimte door de inbreng van Bas.
We hebben nu een sfeervolle badkamer die geschikt is voor minder valide personen.

Prima werk.


Reactie geplaatst op: 27 juni 2012 22:50  door Dorpshuis Swanla

Wij hebben in ons Dorpshuis een stel super toiletruimtes gekregen.
Er zit één nadeel aan, de mensen blijven langer zitten, zo mooi vinden zij het.
Bas en medewerkers Super.

Aanrader

 


Reactie geplaatst op: 01 mei 2012 16:33  door Gonzalo en Tanja

En toen was daar Bas! Hij heeft van onze badkamer weer een aantoonbaar geheel gemaakt nadat een ander de boel had verprutst. (en nu druk ik me heel voorzichtig uit)
Niet de allerleukste klus voor Bas , maar hij heeft ons geholpen en het eindresultaat mag er zijn.


Reactie geplaatst op: 18 april 2011 22:34  door Caroline

Bas heeft bij ons de badkamer en het toilet opgeknapt. Wij zijn zeer tevreden! Hij werkt netjes en levert goed werk.

 


Reactie geplaatst op:16 april 2011 17:07 door Henry en Wilmy Bleker

Zolderverbouwing: Van een rommelhok tot een fantastische verdieping met extra leefruimte. Geheel naar onze wensen opgeleverd en aanpassingen tijdens het project in goed overleg gebeurd. Klasse!

Henry en Wilmy Bleker

 


Reactie geplaatst op: 21 september 2010 12:45  door Thomas en Annemarie Schneijder

Het is en blijft het kleinste kamertje van ons huis (toilet) maar Bas heeft er wel iets moois van gemaakt, bedankt voor het meedenken over het uiteindelijke resultaat en we zijn er erg blij mee, groetjes Thomas en Annemarie

 


Reactie geplaatst op: 16 september 2010 15:42  door Jack Meerburg

Beste Bas, Perfect teamwork!
Afspraak was afspraak!
Keurig opgeleverd en voor herhaling vatbaar!
Jack & Mark Meerburg

 


Reactie geplaatst op: 09 september 2010 18:28  door Fam Veerman

B.S klussen heeft bij ons een nieuw toilet gemaakt en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Bas bij iedereen aanbevelen hij werkt keurig en als hij savonds weg ging was alles schoon.

Bas bedankt en ook voor de andere klusjes die je tussendoor nog hebt gedaan

 


Reactie geplaatst op: 05 maart 2010 21:24  door Sophie Latour

Bas heeft bij mij m’n appartement gestuct en gespoten. Beter samengevat: van een bouwval een paleis gemaakt!
Bas is altijd bereikbaar en levert top werk. Zou hem aan iedereen aanraden!

Recensie achterlaten

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw Reactie