Recensies van klanten

Reactie geplaatst op: 10 mei 2021 17:55 door Patricia

Bas heeft bij ons een prachtige badkamer gemaakt. Zonder zijn hulp was het allemaal niet zo goed gelopen waarschijnlijk. Bas was erg behulpzaam en kwam met goede oplossingen om de badkamer tot een mooi eindresultaat te maken!


Reactie geplaatst op: 2 april 2021 13:06 door Gerard

Bas heeft bij ons een complete  badkamer totaal verbouwd.
Bas ervaren als een vakman die iets niet achterlaat als hij er zelf niet tevreden over is. Met een prachtig eind resultaat.
Bas is ook nog eens een fijn mens.
Gun iedereen zo iemand voor je klus.
Bas bedankt voor alles!

Gerard


Reactie geplaatst op: 9 februari 2021 20:32 door Ruben

In onze nieuwbouwwoning heeft Bas zowel de badkamer als het toilet geplaatst en wat is het een plaatje geworden!

Bas heeft ons goed geholpen met de vragen die wij hadden en stond altijd meteen voor ons klaar.

Echt super!

Ruben


Reactie geplaatst op: 10 januari 2021 16:43 door Wopko

Bas heeft onze badkamer helemaal senior proof gemaakt. Het is een plaatje van een badkamer geworden.

En Bas komt zijn afspraken na!

Bedankt Bas!

Wopko


Reactie geplaatst op: 24 december 2020 20:16 door Familie Ketting

Bas heeft bij ons naar volle tevredenheid 2 toiletten verbouwd, de schuifdeuren van een kast vervangen en de voegen in de badkamer hersteld.

Wij zijn heel tevreden over Bas en over zijn werkzaamheden. Hij komt zijn afspraken na.

Cora


Reactie geplaatst op: 24 december 2020 16:33 door Ilse Boekamp

Bas heeft met heel veel doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid en vakmanschap een prachtige badkamer voor ons gerealiseerd. Onderweg kwamen we in het pand veel constructie-technische problemen tegen die Bas allemaal met creativiteit en slimme oplossingsgerichte inventiviteit heeft opgelost. Kortom: een vakman die pas de deur achter zich dichttrekt als wij, maar ook vooral hij tevreden is met het eindresultaat!


Reactie geplaatst op: 20 december 2020 21:34 door Laurens

Toilet laten renoveren door Bas (BS klussen). Zeer mooi toilet geworden. Even wat onduidelijkheden in de communicatie, maar dat is uiteindelijk goed gekomen. Hij heeft goed meegedacht met onze wensen en de mogelijkheden.


Reactie geplaatst op: 12 december 2020 09:33 door Familie van Yperen

Via de website contact met Bas gezocht. Heel snel heeft hij contact opgenomen voor een afspraak. Hij heeft ons goed over de badkamer geadviseerd en geïnformeerd. Bas is vol enthousiasme en heel vakkundig aan de badkamer begonnen. Het is een plaatje geworden. We zijn er super blij mee. Na de badkamer hebben wij Bas gevraagd om ook het toilet te doen. Jawel ook dat is een plaatje geworden.

Bas super bedank voor je enthousiasme en vakkundigheid. Als we weer iets te verbouwen hebben, weten we je te vinden.


Reactie geplaatst op: 16 juni 2020 20:44 door Wytze

Bas heeft de hele inpandige renovatie van mijn appartement gecoördineerd. De verbouwing is goed en tijdig afgerond waarbij Bas zowel het project coördineerde als zelf een groot aantal werkzaamheden heeft verricht. Het resultaat mag er zijn. Dankjewel Bas!


Reactie geplaatst op: 16 juni 2020 21:03 door Patrick

Vakwerk! Dat is wat Bas levert! De badkamer is een plaatje geworden, we zijn er super blij mee. In een oud huis heb je iemand nodig die oplossingsgericht denkt. Bas is zo iemand! Je komt namelijk altijd we een uitdaging tegen in een ouder huis!

Bedankt Bas! We genieten er elke dag van!

Patrick


Reactie geplaatst op: 28 december 2019 09:58 door Koert

Ons toilet is mooi, snel en vakkundig gerenoveerd. Fijn dat Bas duidelijk communiceert en z’n afspraken nakomt. Bedankt!

Koert


Reactie geplaatst op:  9 december 2019 18:26 door Yael

Heel blij met onze nieuwe badkamer. Het is echt super mooi geworden. Zeker een aanrader!

Yael


Reactie geplaatst op:  6 december 2019 23:48 door Familie van Dam

Bas heeft bij ons de keuken geplaatst. Bas is flexibel, ondanks wat tegenslagen van de leverancier, heeft hij voor een super mooi eindresultaat gezorgd. BS klussen komt zijn afspraken na. Als er andere klussen komen  gaan we zeker Bas weer vragen.

Familie van Dam.


Reactie geplaatst op:  29 november 2019 14:48 door Edwin

Bas is zojuist klaar met onze nieuwe badkamer. Super tevreden zijn we! Alles zo mooi afgewerkt en strak. Onze verwachtingen zijn ver overtroffen. Je kunt aan alles zien  (de rust waarmee Bas werkt en hoe hij alles indeelt en organiseert dat hij precies weet wat hij doet). Gevolg vakwerk! Bas bedankt en ik weet jou zeker te vinden bij de volgende klus!


Reactie geplaatst op:  17 november 2019 22:15 door Arend en Jolanda

Bas heeft de plaatsing van de keuken en de renovatie van de woonkamer geregeld. Bas werkt rustig en is flexibel. Tegenvallers door late leveringen of fouten in het materiaal lost hij op zonder klagen. Voor specialistisch werk als het schuren en oliën van de houten vloer zoekt hij goede collega’s. Al het werk is perfect uitgevoerd! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Voor een volgende verbouwing denken we zeker weer aan Bas.


Reactie geplaatst op: 8 oktober 2019 12:08 door Henk

Bas heeft ons hangtoilet in 4 dagen verhoogd. Netjes gewerkt en goed overlegd met ons. Duidelijk over de prijs en de werkzaamheden die moesten gebeuren. Zullen hem zeker aanbevelen bij anderen

Gr. Henk


Reactie geplaatst op: 15 juli 2019 13:42 door Arjo & Sabine

Bas heeft bij ons de badkamer verbouwd.

Kan niet anders zeggen dat het erg fijn verlopen is. Hij is 2x langs geweest om in te meten en mee te denken en daarna volgens afspraak gestart met opbouwen. Tijdens het verbouwen samen naar oplossingen gezocht en gelijk aangepakt.

Zeker een aanrader!


Reactie geplaatst op: 11 april 2019 11:55 door Britt, Nancy en Johan

Onze badkamer was na ruim 20 jaar echt aan vervanging toe.

Bas heeft bij ons de bestaande badkamer gesloopt, afgevoerd en volledig opnieuw opgebouwd. Bas denkt altijd in oplossingen als we bijvoorbeeld ergens onverwachts tegenaan liepen. Nieuwe vloer, vloerverwarming, stucwerk, tegelwerk, nieuw plafond, afmonteren van de meubels en radiator e.d…. petje af!

We hebben Bas zijn nummer en zullen bij volgende verbouwingen hem zeker bellen!

Je opdracht is bij Bas in zeer goede handen en is absoluut een aanrader!

Groet,

Britt, Nancy en Johan


Reactie geplaatst op: 5 april 2019 10:40 door Nicole

Bas heeft bij ons de zolder verbouwd, een dakkapel, schuifdeursyseem voor de schotten, het stucwerk, schilderwerk en spotjes in beide dakkapellen (de nieuwe en de oude).

Het resultaat is super mooi we zijn er ontzettend blij mee. Wat Bas betreft, hij komt al zijn afspraken na, communiceert duidelijk, en komt meteen kijken als er iets is (wij hadden een vraag over het stucwerk en hij was er savonds meteen).

Absolute aanrader, bij een volgende verbouwing bellen we Bas meteen weer.

Groet, Nicole


Reactie geplaatst op: 28 maart 2019 17:17 door Ashisch en Natasha

Bas heeft onze geholpen met woonkamer / keuken verbouwing en tegel werk. Dit was de eerste deel van de project en wij zijn zo tevreden van zijn werk dat wij zijn hier om een recensie te schrijven. De belangrijkste punt is dat hij is echt sociaal en mee denker. Als je een probleem hebt met vertraging door andere aannemer of meer werk of wijziging in de planning, hij is altijd klaar om mee te denken en een goed oplossing te vinden.

De werk dat hij heeft opgeleverd is krijgt 10 cijfer van mij. Netjes schoon en op tijd opgeleverd. De tweede deel van onze verbouwing plan is zolder kamer verbouwing en wij hebben dat in Mei gepland. Ik weet zeker dat Ik ga weer en recensie schrijven als een zeer tevreden klant. Echt vakman. Bedankt Bas.


Reactie geplaatst op: 25 februari 2019 11:53 door Martin Damsma

Bas heeft bij onze toiletverbouwing een prima klus geleverd. Soms deed hij iets gewoon opnieuw omdat hij het nog niet mooi genoeg vond. Ook zorgden wij voor wat extra werk doordat we nogal laat ons plan veranderden. Dat allemaal zonder gemor (en extra kosten). Bas is sowieso een fijne kerel om aan je huis te laten klussen. Hij ruimt alles steeds heel goed op en is in voor een praatje maar werkt daarna weer rustig door.

Bij een volgende klus vragen we hem weer!


Reactie geplaatst op: 22 februari 2019 21:25 door Wesley en Annelotte

Bas heeft mijn badkamer gemaakt. Hij heeft het echt super gemaakt echt een aanrader om je badkamer door hem te laten doen.


Reactie geplaatst op: 30 november 2018 23:34  door Stef en Manon

Complete verbouwing van de badkamer door B.S klussen. Bas heeft ons een prachtige badkamer opgeleverd. Hij dacht goed mee en geef er goed advies bij. Zeker een goed eindresultaat. Wij kunnen Bas bij iedereen aanraden het is een echte vakman.

Groeten van twee zeer tevreden klanten, Stef en Manon

 


Reactie geplaatst op: 9 maart 2018 13:39  door G.J. van Wettum

Via onze badkamerspecialist zijn wij in contact gekomen met Bas. Wat ons opviel dat hij direct meedacht hoe dingen het best tot zijn recht zouden komen. Een echte meedenker.
Bas is een prima werker. Was nergens te beroerd voor. Is sociaal en ook begaan met andere zaken. Na een totale renovatie van de badkamer zijn wij blij dat hij alles fantastisch heeft opgeleverd. Ook wanneer er iets niet in orde bleek was hij direct aanwezig om dit op te lossen. Wat mij betreft is Bas bij iedereen aan te bevelen.

Bedankt namens fam. van Wettum


Reactie geplaatst op: 07 maart 2015 12:09  door Rob van Erk

Onze badkamer is naar volle tevredenheid door Bas gerenoveerd. Bas werkt voorzichtig en nauwkeurig, hij neemt de tijd om de badkamer goed te plaatsen. Het is een aardige en rustige kerel, een vakman. We zijn blij dat we de badkamer door Bas hebben laten plaatsen.

 


Reactie geplaatst op: 29 november 2012 15:01 door Pieter & Jolanda Werff

Via werkspot ben ik in contckt gekomen met een heleboel bedrijven waaronder BS-Klussen. Na de offerte ronde hebben we besloten om BS de vliering en de 2 kamers op zolder te laten bouwen. Bas heeft de vliering en kamers perfect opgeleverd. In een heleboel zaken dacht Bas goed mee en gaf ons regelmatig advies. Het eind resultaat is echt schitterend. Helaas hebben we onze badkamer en toiletten aan een andere partij uitbesteed. Daar is het resultaat dan ook een stuk minder. Wij hebben dan ook spijt dat we Bas niet voor alle klussen in onze nieuwbouw woning hebben gevraagd. Maar bij de volgende klus vraag ik BS-Klussen absoluut. Bas hielp ons ook nog eens met andere zaken in het huis met zijn kennis (electra, keuken aansluiting en kitwerk ;-)). Bas bedankt voor het geweldige resultaat en het lachen.

Gr Pieter

 


Reactie geplaatst op: 05 oktober 2012 14:29  door Ron

5 jaar geleden is dhr. Scheffers van BS Klussen (tegenwoordig Bas) voor het eerst bij ons geweest. Een onverwachte monsterklus tijdens een verbouwing opgelost, maar alles was goed en op tijd klaar. Paar maanden daarna nog een kunstof kozijn geplaatst bij de oudste dochter. LAfgelopen maand een kinderkamer hersteld na waterschade, 3 verdiepingen gestuct, alles weer in de ‘saus’ gezet en tussendoor onverwacht over 3 verdiepingen een afvoer vervangen. Super Advies en nooit te beroerd om mee te denken. en je kan nog lachen met hem ook… Chapeau BS klussen en Bas.

Bedankt namens de familie Sloots

 


Reactie geplaatst op: 21 augustus 2012 21:46 door Nicole en Martin

Vlotte verbouwing. Optimaal gebruik van de ruimte door de inbreng van Bas.
We hebben nu een sfeervolle badkamer die geschikt is voor minder valide personen.

Prima werk.


Reactie geplaatst op: 27 juni 2012 22:50  door Dorpshuis Swanla

Wij hebben in ons Dorpshuis een stel super toiletruimtes gekregen.
Er zit één nadeel aan, de mensen blijven langer zitten, zo mooi vinden zij het.
Bas en medewerkers Super.

Aanrader

 


Reactie geplaatst op: 01 mei 2012 16:33  door Gonzalo en Tanja

En toen was daar Bas! Hij heeft van onze badkamer weer een aantoonbaar geheel gemaakt nadat een ander de boel had verprutst. (en nu druk ik me heel voorzichtig uit)
Niet de allerleukste klus voor Bas , maar hij heeft ons geholpen en het eindresultaat mag er zijn.


Reactie geplaatst op: 18 april 2011 22:34  door Caroline

Bas heeft bij ons de badkamer en het toilet opgeknapt. Wij zijn zeer tevreden! Hij werkt netjes en levert goed werk.

 


Reactie geplaatst op:16 april 2011 17:07 door Henry en Wilmy Bleker

Zolderverbouwing: Van een rommelhok tot een fantastische verdieping met extra leefruimte. Geheel naar onze wensen opgeleverd en aanpassingen tijdens het project in goed overleg gebeurd. Klasse!

Henry en Wilmy Bleker

 


Reactie geplaatst op: 21 september 2010 12:45  door Thomas en Annemarie Schneijder

Het is en blijft het kleinste kamertje van ons huis (toilet) maar Bas heeft er wel iets moois van gemaakt, bedankt voor het meedenken over het uiteindelijke resultaat en we zijn er erg blij mee, groetjes Thomas en Annemarie

 


Reactie geplaatst op: 16 september 2010 15:42  door Jack Meerburg

Beste Bas, Perfect teamwork!
Afspraak was afspraak!
Keurig opgeleverd en voor herhaling vatbaar!
Jack & Mark Meerburg

 


Reactie geplaatst op: 09 september 2010 18:28  door Fam Veerman

B.S klussen heeft bij ons een nieuw toilet gemaakt en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Bas bij iedereen aanbevelen hij werkt keurig en als hij savonds weg ging was alles schoon.

Bas bedankt en ook voor de andere klusjes die je tussendoor nog hebt gedaan

 


Reactie geplaatst op: 05 maart 2010 21:24  door Sophie Latour

Bas heeft bij mij m’n appartement gestuct en gespoten. Beter samengevat: van een bouwval een paleis gemaakt!
Bas is altijd bereikbaar en levert top werk. Zou hem aan iedereen aanraden!

Reactie geplaatst op:  9 december 2019 18:26 door Yael

Heel blij met onze nieuwe badkamer. Het is echt super mooi geworden. Zeker een aanrader!

Yael


Reactie geplaatst op:  6 december 2019 23:48 door Familie van Dam

Bas heeft bij ons de keuken geplaatst. Bas is flexibel, ondanks wat tegenslagen van de leverancier, heeft hij voor een super mooi eindresultaat gezorgd. BS klussen komt zijn afspraken na. Als er andere klussen komen  gaan we zeker Bas weer vragen.

Familie van Dam.


Reactie geplaatst op:  29 november 2019 14:48 door Edwin

Bas is zojuist klaar met onze nieuwe badkamer. Super tevreden zijn we! Alles zo mooi afgewerkt en strak. Onze verwachtingen zijn ver overtroffen. Je kunt aan alles zien  (de rust waarmee Bas werkt en hoe hij alles indeelt en organiseert dat hij precies weet wat hij doet). Gevolg vakwerk! Bas bedankt en ik weet jou zeker te vinden bij de volgende klus!


Reactie geplaatst op:  17 november 2019 22:15 door Arend en Jolanda

Bas heeft de plaatsing van de keuken en de renovatie van de woonkamer geregeld. Bas werkt rustig en is flexibel. Tegenvallers door late leveringen of fouten in het materiaal lost hij op zonder klagen. Voor specialistisch werk als het schuren en oliën van de houten vloer zoekt hij goede collega’s. Al het werk is perfect uitgevoerd! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Voor een volgende verbouwing denken we zeker weer aan Bas.


Reactie geplaatst op: 8 oktober 2019 12:08 door Henk

Bas heeft ons hangtoilet in 4 dagen verhoogd. Netjes gewerkt en goed overlegd met ons. Duidelijk over de prijs en de werkzaamheden die moesten gebeuren. Zullen hem zeker aanbevelen bij anderen

Gr. Henk


Reactie geplaatst op: 15 juli 2019 13:42 door Arjo & Sabine

Bas heeft bij ons de badkamer verbouwd.

Kan niet anders zeggen dat het erg fijn verlopen is. Hij is 2x langs geweest om in te meten en mee te denken en daarna volgens afspraak gestart met opbouwen. Tijdens het verbouwen samen naar oplossingen gezocht en gelijk aangepakt.

Zeker een aanrader!


Reactie geplaatst op: 11 april 2019 11:55 door Britt, Nancy en Johan

Onze badkamer was na ruim 20 jaar echt aan vervanging toe.

Bas heeft bij ons de bestaande badkamer gesloopt, afgevoerd en volledig opnieuw opgebouwd. Bas denkt altijd in oplossingen als we bijvoorbeeld ergens onverwachts tegenaan liepen. Nieuwe vloer, vloerverwarming, stucwerk, tegelwerk, nieuw plafond, afmonteren van de meubels en radiator e.d…. petje af!

We hebben Bas zijn nummer en zullen bij volgende verbouwingen hem zeker bellen!

Je opdracht is bij Bas in zeer goede handen en is absoluut een aanrader!

Groet,

Britt, Nancy en Johan


Reactie geplaatst op: 5 april 2019 10:40 door Nicole

Bas heeft bij ons de zolder verbouwd, een dakkapel, schuifdeursyseem voor de schotten, het stucwerk, schilderwerk en spotjes in beide dakkapellen (de nieuwe en de oude).

Het resultaat is super mooi we zijn er ontzettend blij mee. Wat Bas betreft, hij komt al zijn afspraken na, communiceert duidelijk, en komt meteen kijken als er iets is (wij hadden een vraag over het stucwerk en hij was er savonds meteen).

Absolute aanrader, bij een volgende verbouwing bellen we Bas meteen weer.

Groet, Nicole


Reactie geplaatst op: 28 maart 2019 17:17 door Ashisch en Natasha

Bas heeft onze geholpen met woonkamer / keuken verbouwing en tegel werk. Dit was de eerste deel van de project en wij zijn zo tevreden van zijn werk dat wij zijn hier om een recensie te schrijven. De belangrijkste punt is dat hij is echt sociaal en mee denker. Als je een probleem hebt met vertraging door andere aannemer of meer werk of wijziging in de planning, hij is altijd klaar om mee te denken en een goed oplossing te vinden.

De werk dat hij heeft opgeleverd is krijgt 10 cijfer van mij. Netjes schoon en op tijd opgeleverd. De tweede deel van onze verbouwing plan is zolder kamer verbouwing en wij hebben dat in Mei gepland. Ik weet zeker dat Ik ga weer en recensie schrijven als een zeer tevreden klant. Echt vakman. Bedankt Bas.


Reactie geplaatst op: 25 februari 2019 11:53 door Martin Damsma

Bas heeft bij onze toiletverbouwing een prima klus geleverd. Soms deed hij iets gewoon opnieuw omdat hij het nog niet mooi genoeg vond. Ook zorgden wij voor wat extra werk doordat we nogal laat ons plan veranderden. Dat allemaal zonder gemor (en extra kosten). Bas is sowieso een fijne kerel om aan je huis te laten klussen. Hij ruimt alles steeds heel goed op en is in voor een praatje maar werkt daarna weer rustig door.

Bij een volgende klus vragen we hem weer!


Reactie geplaatst op: 22 februari 2019 21:25 door Wesley en Annelotte

Bas heeft mijn badkamer gemaakt. Hij heeft het echt super gemaakt echt een aanrader om je badkamer door hem te laten doen.


Reactie geplaatst op: 30 november 2018 23:34  door Stef en Manon

Complete verbouwing van de badkamer door B.S klussen. Bas heeft ons een prachtige badkamer opgeleverd. Hij dacht goed mee en geef er goed advies bij. Zeker een goed eindresultaat. Wij kunnen Bas bij iedereen aanraden het is een echte vakman.

Groeten van twee zeer tevreden klanten, Stef en Manon

 


Reactie geplaatst op: 9 maart 2018 13:39  door G.J. van Wettum

Via onze badkamerspecialist zijn wij in contact gekomen met Bas. Wat ons opviel dat hij direct meedacht hoe dingen het best tot zijn recht zouden komen. Een echte meedenker.
Bas is een prima werker. Was nergens te beroerd voor. Is sociaal en ook begaan met andere zaken. Na een totale renovatie van de badkamer zijn wij blij dat hij alles fantastisch heeft opgeleverd. Ook wanneer er iets niet in orde bleek was hij direct aanwezig om dit op te lossen. Wat mij betreft is Bas bij iedereen aan te bevelen.

Bedankt namens fam. van Wettum


Reactie geplaatst op: 07 maart 2015 12:09  door Rob van Erk

Onze badkamer is naar volle tevredenheid door Bas gerenoveerd. Bas werkt voorzichtig en nauwkeurig, hij neemt de tijd om de badkamer goed te plaatsen. Het is een aardige en rustige kerel, een vakman. We zijn blij dat we de badkamer door Bas hebben laten plaatsen.

 


Reactie geplaatst op: 29 november 2012 15:01 door Pieter & Jolanda Werff

Via werkspot ben ik in contckt gekomen met een heleboel bedrijven waaronder BS-Klussen. Na de offerte ronde hebben we besloten om BS de vliering en de 2 kamers op zolder te laten bouwen. Bas heeft de vliering en kamers perfect opgeleverd. In een heleboel zaken dacht Bas goed mee en gaf ons regelmatig advies. Het eind resultaat is echt schitterend. Helaas hebben we onze badkamer en toiletten aan een andere partij uitbesteed. Daar is het resultaat dan ook een stuk minder. Wij hebben dan ook spijt dat we Bas niet voor alle klussen in onze nieuwbouw woning hebben gevraagd. Maar bij de volgende klus vraag ik BS-Klussen absoluut. Bas hielp ons ook nog eens met andere zaken in het huis met zijn kennis (electra, keuken aansluiting en kitwerk ;-)). Bas bedankt voor het geweldige resultaat en het lachen.

Gr Pieter

 


Reactie geplaatst op: 05 oktober 2012 14:29  door Ron

5 jaar geleden is dhr. Scheffers van BS Klussen (tegenwoordig Bas) voor het eerst bij ons geweest. Een onverwachte monsterklus tijdens een verbouwing opgelost, maar alles was goed en op tijd klaar. Paar maanden daarna nog een kunstof kozijn geplaatst bij de oudste dochter. LAfgelopen maand een kinderkamer hersteld na waterschade, 3 verdiepingen gestuct, alles weer in de ‘saus’ gezet en tussendoor onverwacht over 3 verdiepingen een afvoer vervangen. Super Advies en nooit te beroerd om mee te denken. en je kan nog lachen met hem ook… Chapeau BS klussen en Bas.

Bedankt namens de familie Sloots

 


Reactie geplaatst op: 21 augustus 2012 21:46 door Nicole en Martin

Vlotte verbouwing. Optimaal gebruik van de ruimte door de inbreng van Bas.
We hebben nu een sfeervolle badkamer die geschikt is voor minder valide personen.

Prima werk.


Reactie geplaatst op: 27 juni 2012 22:50  door Dorpshuis Swanla

Wij hebben in ons Dorpshuis een stel super toiletruimtes gekregen.
Er zit één nadeel aan, de mensen blijven langer zitten, zo mooi vinden zij het.
Bas en medewerkers Super.

Aanrader

 


Reactie geplaatst op: 01 mei 2012 16:33  door Gonzalo en Tanja

En toen was daar Bas! Hij heeft van onze badkamer weer een aantoonbaar geheel gemaakt nadat een ander de boel had verprutst. (en nu druk ik me heel voorzichtig uit)
Niet de allerleukste klus voor Bas , maar hij heeft ons geholpen en het eindresultaat mag er zijn.


Reactie geplaatst op: 18 april 2011 22:34  door Caroline

Bas heeft bij ons de badkamer en het toilet opgeknapt. Wij zijn zeer tevreden! Hij werkt netjes en levert goed werk.

 


Reactie geplaatst op:16 april 2011 17:07 door Henry en Wilmy Bleker

Zolderverbouwing: Van een rommelhok tot een fantastische verdieping met extra leefruimte. Geheel naar onze wensen opgeleverd en aanpassingen tijdens het project in goed overleg gebeurd. Klasse!

Henry en Wilmy Bleker

 


Reactie geplaatst op: 21 september 2010 12:45  door Thomas en Annemarie Schneijder

Het is en blijft het kleinste kamertje van ons huis (toilet) maar Bas heeft er wel iets moois van gemaakt, bedankt voor het meedenken over het uiteindelijke resultaat en we zijn er erg blij mee, groetjes Thomas en Annemarie

 


Reactie geplaatst op: 16 september 2010 15:42  door Jack Meerburg

Beste Bas, Perfect teamwork!
Afspraak was afspraak!
Keurig opgeleverd en voor herhaling vatbaar!
Jack & Mark Meerburg

 


Reactie geplaatst op: 09 september 2010 18:28  door Fam Veerman

B.S klussen heeft bij ons een nieuw toilet gemaakt en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Bas bij iedereen aanbevelen hij werkt keurig en als hij savonds weg ging was alles schoon.

Bas bedankt en ook voor de andere klusjes die je tussendoor nog hebt gedaan

 


Reactie geplaatst op: 05 maart 2010 21:24  door Sophie Latour

Bas heeft bij mij m’n appartement gestuct en gespoten. Beter samengevat: van een bouwval een paleis gemaakt!
Bas is altijd bereikbaar en levert top werk. Zou hem aan iedereen aanraden!

Recensie achterlaten

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw Reactie