Toilet renoveren Berkel en Rodenrijs

Toilet renoveren Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Berkel en Rodenrijs en omstreken, dan bent u bij BS Klussen aan het juiste adres. BS Klussen is een bedrijf met al veel ervaring in het renoveren van de toilet. Verder bieden wij ons ook aan om alle klussen in en om het huis voor u te realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of  BS Klussen kan het voor u regelen, van het verbouwen van uw keuken of uw badkamer tot aftimmerwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Zevenhuizen, maar werken door heel Nederland.


Toilet renoveren in Berkel en Rodenrijs en omstreken

BS Klussen is een goede specialist in Zevenhuizen en werkzaam door heel Nederland. Wij hebben al vele geslaagde projecten volbracht in Berkel en Rodenrijs en omstreken. We voeren de meest uiteenlopende klussen uit, van het maken en plaatsen van schuif- en maatkasten tot het installeren van complete badkamers. Kortom, wij verzorgen de gehele renovatie van uw toilet tot in de kleinste details. Het maakt bij ons ook niet uit of het om kleine of grote werkzaamheden gaat. Wij staan namelijk klaar als de toilet alleen getegeld moet worden maar ook als die volledig geplaatst moet worden.

Toilet renoveren

Adviezen voor het renoveren van uw toilet in Berkel en Rodenrijs en omstreken

BS Klussen staat ook voor u klaar bij het inmeten en indelen van de toilet. Wij bieden adviezen voor het renoveren van de toilet en helpen bij materiaal keuzes. U kunt er voor kiezen om alle materialen door ons te laten bestellen, maar u kunt deze ook zelf aanschaven. Mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben over het resultaat, dan zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bent u geïnteresseerd in de service toilet renoveren in Berkel en Rodenrijs en omstreken? Na een oriënterend gesprek kunt een offerte ontvangen voor uw renovatie. Neem contact op middels het contactformulier of bel met 06-24524429 voor informatie.

Project aanvragen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan u graag te woord.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Recente projecten