Toilet renovatie Waddinxveen

Toilet renovatie Waddinxveen

Toilet renovatie bij BS Klussen betekent: Kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Bent u op zoek naar een bedrijf voor toilet renovatie in Waddinxveen en omstreken?  Dan bent u bij BS Klussen aan het juiste adres. BS Klussen is een bedrijf dat de nodige opdrachten in Bergschenhoek met succes heeft afgerond en zich aanbiedt om alle klussen in en om het huis voor u te realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Van een verbouwing/renovatie van uw keuken of uw toilet tot timmerwerkzaamheden. BS Klussen is gevestigd in Zevenhuizen, maar werkt door heel Nederland.


Toilet renovatie in Waddinxveen nodig?

Is uw toilet toe aan een renovatie, of bent u zelf toe aan een  nieuwe stijl? BS Klussen is een goede specialist uit Zevenhuizen en werkzaam door heel Nederland. BS Klussen heeft al vele geslaagde toilet renovaties uitgevoerd voor mensen uit de omgeving van Waddinxveen en omstreken. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

 • Het installeren van complete toilets en toiletten
 • Installeren van keukens
 • Installatiewerkzaamheden van water, gas, elektra en CV
 • Aftimmeren van uitbouw, dakkapel en/of zolder inclusief isolatie
 • Het fabriceren en installeren van meubilair, schuif- en maatkasten
 • Wand- en plafond afwerking
 • Leggen van vloeren en vloerafwerking
Toilet renovatie

Advies voor toilet renovatie in Waddinxveen en omstreken

Ook voor het uitmeten en indelen van de toilet geven wij u graag adviezen. Wij helpen u met moeilijke keuzes en geven advies bij materiaal keuzes. U kunt er voor kiezen om alle materialen door ons te laten bestellen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben over het resultaat, dan zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Na een oriënterend gesprek kunt een offerte ontvangen voor uw toilet renovatie in Waddinxveen en omstreken. Neem contact op middels het contactformulier, of bel met 06-24524429 voor informatie.

Project aanvragen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan u graag te woord.

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

  Recente projecten