Klusbedrijf Boskoop

Klusbedrijf Boskoop

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Boskoop en omstreken? Dan bent u bij BS Klussen uit Zevenhuizen aan het juiste adres. Kiest u voor BS klussen dan kiest u namelijk voor Kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. BS Klussen is een bedrijf dat de nodige opdrachten met succes heeft afgerond. Daardoor is geen klus voor ons te gek! Wij horen graag uw wensen en gaan hiermee aan de slag.

Onze werkzaamheden

BS Klussen is gevestigd in Zevenhuizen, maar werkt door heel Nederland.
U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen, van het verbouwen van uw keuken of badkamer tot gehele renovaties van de bovenverdieping. Als klusbedrijf in de buurt van Boskoop is geen klus voor ons te gek. Neem contact met ons op en wij vertellen u wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons inschakelen voor werkzaamheden als:

 • Het installeren van complete badkamers en toiletten
 • Installeren van keukens
 • Installatiewerkzaamheden van water, gas, elektra en CV
 • Aftimmeren van uitbouw, dakkapel en/of zolder inclusief isolatie
 • Het fabriceren en installeren van meubilair, schuif- en maatkasten
 • Wand- en plafond afwerking
 • Leggen van vloeren en vloerafwerking
Klusbedrijf

Klusbedrijf nodig in Boskoop en omstreken?

In de tijd dat BS Klussen bestaat hebben wij een goede naam opgebouwd als het gaat om service en kwaliteit. Vooral service is erg belangrijk voor ons als bedrijf, want als u niet tevreden bent met het resultaat  zijn wij van BS Klussen dat ook niet. Daarom kunt u bij ons altijd terecht met vragen of opmerkingen. BS Klussen is het klusbedrijf voor alle klusjes in Boskoop en omstreken. Indien gewenst kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Gebruik daarvoor het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op 06-24524429.

Project aanvragen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan u graag te woord.

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

  Recente projecten