Kiest u voor BS klussen dan kiest u voor kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit.

 Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Zoetermeer , dan bent u bij BS Klussen aan het juiste adres.Keuken plaatsen

BS Klussen is een bedrijf dat de nodige opdrachten met succes heeft afgerond in Zoetermeer en zich aanbiedt om alle klussen in en om het huis voor u te realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of BS Klussen kan het voor u regelen, van het verbouwen van uw keuken of uw badkamer tot aftimmerwerkzaamheden. BS Klussen is gevestigd in Zevenhuizen, maar werkt door heel Nederland.

Keuken laten plaatsen in Zoetermeer ?

Een nieuwe keuken? BS Klussen is een goede specialist in Zevenhuizen en werkzaam door heel Nederland. BS Klussen heeft al vele geslaagde projecten volbracht in Zoetermeer en voert de meest uiteenlopende klussen uit, van het maken en plaatsen van schuif-  en maatkasten tot het plaatsen van complete keukens. BS Klussen verzorgd de gehele plaatsing van uw keuken tot in de kleinste details.

 Advies voor plaatsing keuken in Zoetermeer

Ook kan BS Klussen u helpen bij het uitmeten en indelen van uw keuken en adviseren u graag bij de keuze van materialen. U kunt er voor kiezen om alle materialen door ons te laten bestellen. Mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben over het resultaat, dan zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wat doen wij voor je?

Bij de aankoop van uw keuken kunt u kiezen om zelf de keuken te monteren of door BS Klussen te laten monteren. In het laatste geval kunnen wij u helpen met onze professionele monteurs. Zij monteren met de grootste zorg uw keuken.

Offerte

Na een oriënterend gesprek kunt een offerte ontvangen voor uw keuken plaatsing in Zoetermeer . Neem contact op middels het onderstaande formulier, of bel met 06-24524429 voor informatie. 

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)