Badkamer renoveren Zoetermeer

Bent u op zoek naar een bedrijf voor badkamer renoveren Zoetermeer ? Dan bent u bij BS Klussen aan het juiste adres.

BS Klussen is een bedrijf dat de nodige opdrachten in Zoetermeer met succes heeft afgerond en zich aanbiedt om alle klussen in en om het huis voor u te realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Van een verbouwing of renovatie van uw keuken of uw badkamer tot timmerwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Zevenhuizen, maar werken door heel Nederland.

Badkamer renoveren Zoetermeer ?
BS Klussen is een goede specialist uit Zevenhuizen en werkzaam door heel Nederland. Wij hebben al vele geslaagde badkamer renovaties uitgevoerd voor mensen uit de omgeving van Zoetermeer .

Advies voor badkamer renoveren Zoetermeer
Ook kan BS Klussen u behulpzaam zijn bij het uitmeten en indelen van uw badkamer en adviseren u graag bij de keuze van materialen. U kunt er voor kiezen om alle materialen door ons te laten bestellen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben over het resultaat, dan zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Vrijblijvende offerte
Bent u geïnteresseerd in de service badkamer renoveren Zoetermeer ? Na een oriënterend gesprek kunt een offerte ontvangen. Neem contact op middels het onderstaande formulier, of bel met 06-24524429 voor informatie

Contact formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)