Badkamer renoveren Berkel en Rodenrijs

Badkamer renoveren Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het renoveren van uw badkamer in Berkel en Rodenrijs en omstreken? Dan bent u bij BS Klussen aan het juiste adres. BS Klussen is een bedrijf dat de nodige opdrachten met succes heeft afgerond en zich aanbiedt om alle klussen in en om het huis voor u te realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Van een verbouwing of renovatie van uw keuken of uw badkamer tot timmerwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Zevenhuizen, maar werken door heel Nederland.

Wij verzorgen uw renovatie!

Heeft u besloten dat het tijd wordt om uw badkamer in Berkel en Rodenrijs te renoveren? Dan zijn er een aantal keuzes die u moet maken. Het is natuurlijk allereerst belangrijk om een fijne partner te vinden die de werkzaamheden van de renovatie voor u uit handen nemen. Bij BS Klussen zijn we gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en staan we voor u klaar tijdens het gehele proces. Wij verzorgen de gehele renovatie tot in de kleinste details!

Badkamer renoveren

Laat uw badkamer in Berkel en Rodenrijs renoveren door ons!

Bij BS Klussen adviseren wij u met veel plezier in de keuze van materialen, wij bekijken wat in uw situatie het beste past en geven hier adviezen in. Ook voor het uitmeten en indelen bent u bij ons op de juiste plek. U kunt er voor kiezen om alle materialen door ons te laten bestellen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben over het resultaat, dan zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Na een oriënterend gesprek kunt een offerte ontvangen voor uw badkamer renovatie in Berkel en Rodenrijs en omstreken. Neem contact op middels het contact formulier of bel met 06-24524429 voor informatie.

Project aanvragen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan u graag te woord.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Recente projecten