Badkamer renovatie Gouda

Badkamer renovatie Gouda

Badkamer renovatie in Gouda bij BS Klussen betekent: Kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. BS Klussen is een bedrijf dat de nodige opdrachten met succes heeft afgerond en zich aanbiedt om alle klussen in en om het huis voor u te realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Van een verbouwing/renovatie van uw keuken of uw badkamer tot timmerwerkzaamheden. BS Klussen is gevestigd in Zevenhuizen, maar werkt door heel Nederland.

Badkamer renovatie nodig in Gouda en omstreken?

Is uw badkamer toe aan een renovatie? BS Klussen is een goede specialist uit Zevenhuizen en werkzaam door heel Nederland. BS Klussen heeft al vele geslaagde badkamer renovaties uitgevoerd voor mensen uit de omgeving van Gouda en omstreken. Maar we doen nog veel meer dan het renoveren van badkamers. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn; het installeren van complete badkamers en toiletten, installeren van keukens, installatiewerkzaamheden van water, gas, elektra en CV, Aftimmeren van uitbouw en zo nog veel meer. Bent u dus bijvoorbeeld bezig met een verbouwing, dan kunnen wij u helpen met verschillende werkzaamheden!

Badkamer renovatie

Advies voor badkamer renovatie in Gouda en omstreken

Bij BS Klussen adviseren wij u met veel plezier in de keuze van materialen, wij bekijken wat in uw situatie het beste past en geven hier adviezen in. Ook voor het uitmeten en indelen bent u bij ons op de juiste plek. U kunt er voor kiezen om alle materialen door ons te laten bestellen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben over het resultaat, dan zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Na een oriënterend gesprek kunt een offerte ontvangen voor uw badkamer renovatie in Gouda en omstreken. Neem contact op middels het contact formulier of bel met 06-24524429 voor informatie.

Project aanvragen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan u graag te woord.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Recente projecten